2011-08-09 12:19:53• hírek • szatmar.ro

Új köntösben a Szatmár.ro

Tisztelt Olvasónk! Elképzelhető, hogy böngésződ eltárolta a Szatmár.ro egy régebbi változatát (például a régi kék háttérszínnel jelenik meg az oldal), így az oldal új megjelenése még nem tökéletes. Amennyiben törlöd a böngésző cache-ét, azaz a gyorsítótárat, a probléma megoldódik.

Teljesen új, áttekinthető külsővel várja olvasóit augusztus 9-től Szatmár megye legolvasottabb hírportálja, a Szatmár.ro.

A Szatmár.ro 2005-ben indult, azóta ez a harmadik alkalom, hogy megújul a portál kinézete. Az arculatváltás célja, hogy a látogatóknak kellemesebbé tegye a portálon töltött időt, a hirdetőinknek pedig még hatékonyabb reklámfelületeket kínáljon.

Az "új Szatmár.ro" áttekinthetőbbé és interaktívabbá vált: lényegesen több felületet szentelt a híreknek és a kapcsolódó galériák megtekintése is egyszerűbb, élvezetesebb lett, az automatikus lejátszás funkcióval pedig kattintás nélkül is végignézhető a galéria. A felületről egyszerűbbé vált a kedvenc közösségi oldalainkra való átlépés, valamint a hírek megosztása, amelyekhez már érvényes facebook-felhasználóként is hozzá lehet szólni. A címoldalon kiemelt helyet kaptak a legfrissebb képgalériák, valamint a téma szerinti hírkövetés is egyszerűbbé vált, nem mellékesen pedig még több hírt is találhatnak az olvasók a Szatmár.ro új főoldalán.

Új és látványosabb felületet kapott a Bulifotók rovat is, ahol könnyen és gyorsabban megtekinthetőek a partyfotók, de akár hozzászólásokat is írhatnak a látogatók. A Szatmár.ro további szolgáltatásai, (apróhirdetések, képeslapküldés) is funkcionálisabbá és áttekinthetőbbé váltak. Ezek, és a további újdonságok reményeink szerint még áttekinthetőbbé és interkatívabbá teszik majd a Szatmár.ro látogatói számára a böngészést.

Régi szatmar.ro
Ilyen volt 2008. augusztustól a Szatmár.ro

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: